TU-Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven meet veiligheidsbeleving

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) wil een onderzoeksgedreven en ontwerpgerichte technologieuniversiteit van internationale allure zijn, die zich vooral tot doel stelt jonge mensen een academische opleiding te geven binnen het domein ‘engineering science & technology’.

Integron heeft onderzoek gedaan naar de veiligheidsbeleving van medewerkers en studenten van de TU/e. Veiligheid is gemeten op basis van veiligheidsgevoel, veiligheidsgedrag en ervaring.

De veiligheid is niet alleen gemeten op totaalniveau maar ook naar man/vrouw, medewerker/student, aanwezige tijden en naar verschillende gebouwen. Het onderzoek, dat online kon worden ingevuld, heeft tot een respons van 35% geleid. De uitkomsten van het onderzoek bieden handvatten om op een gerichte manier de veiligheidsbeleving binnen de TU/e te kunnen optimaliseren”.

Mirjam Jahnke, Hoofd Bedrijfshulpverlening TU/ e Dienst Interne Zaken: 

Wij kijken terug op een geslaagd onderzoek met positieve resultaten. Maar liefst 98% van de medewerkers en studenten voelt zich veilig op de TU/e. Toch zijn er ook concrete aandachtspunten waar de TU/e mee aan de slag kan en gaat. De TU/e is blij dat het onderwerp “veiligheid” de aandacht heeft van de medewerkers en studenten.”

Deel dit artikel!

Vrijblijvend adviesgesprek, een prijsopgave, of meer informatie?

Vraag gratis advies of informatie aan via onderstaand formulier.Privacy en cookie statement

Ik help je graag verder

Contact-Kay

Kay Sijbrandij

Lees ook…

2020-05-15T12:09:23+00:00Tags: , |
Ga naar de bovenkant