1-2-3-Spel

Het onderzoek is afgerond en je team is doordrongen van de eerste resultaten. Maar hoe worden deze resultaten geborgd dieper in de organisatie? Door het 1-2-3-spel te spelen worden resultaten op zowel strategisch, tactisch én operationeel niveau gedeeld en geborgd in je organisatie.

lees meer

Strategisch, tactisch én operationeel

Strategisch niveau / directie
Aansluiten op beleid, en ontwikkeling van visie en idee voor het vervolg.

Tactisch niveau / management
Organiseren van eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor uitkomsten en acties in de organisatie.

Operationeel niveau / medewerkers
Bijdrage denken vanuit het individu, alleen of gegroepeerd via sessies / trainingen.

Wat gaan we doen?

Resultaten bespreken
Aan de hand van rapportages bespreken we de resultaten met de projectgroep. We bespreken de belangrijkste highlights, geven advies over de verbeterrichting en stellen het verbeterproces op.

Directiepresentatie
Tijdens een presentatie aan de directie geven we uitleg omtrent de inhoud en methodiek, we delen de onderzoeksresultaten en geven advies over de verbeterrichting en het verbeterproces.

Directiesessie
Tijdens deze sessie geven we, met vooraf vastgestelde vragen, uitleg omtrent de inhoud en methodiek. We delen de resultaten en geven advies over de verbeterrichting en het verbeterproces.

Sessie management
Met de output vanuit directie, rapportages en/of scorekaarten houden we een sessie met het (midden) management. Tijdens deze sessie delen we de onderzoeksresultaten, creëren we draagvlak voor strategisch verbeterbeleid en formuleren we de acties.

HR Training
Met het resultaat vanuit de directie en beleid, rapportages en online resultaten uit het dashboard geven we een training aan FM door het oefenen van werkvormen in het verder activeren en opzetten decentrale acties.

Afdelingsdialoog
Door middel van de output vanuit directie en midden management, rapportages en/of scorekaarten per afdeling, delen we de resultaten en bepalen we het operationeel verbeterbeleid met het vestigings-/teammanagement.

Verbeterworkshop
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de rapportage(s) en het dashboard en werken we de verbeter- en actiepunten uit. We stimuleren de medewerkers om de hulpvraag te formuleren en verantwoordelijkheid te nemen: “wat doe ik zelf?”

Deel dit artikel!

Vrijblijvend adviesgesprek, een prijsopgave, of meer informatie?

Vraag gratis advies of informatie aan via onderstaand formulier.Privacy en cookie statement

Ik help je graag verder

Contact-Kay

Kay Sijbrandij

+31 (0)6 46017477
k.sijbrandij@integron.nl