Intern klanttevredenheidsonderzoek Attero Facilities

Attero, een bedrijf dat haar bestaan dankt aan afval. Afval? Ja zeker, door het terugwinnen van herbruikbare grondstoffen en de omzetting van reststromen produceert Attero duurzame energie voor 350.000 huishoudens in Nederland. Ook groen gas, compost en biobrandstoffen behoren tot het productenarsenaal. Daarnaast is Attero voortdurend  op zoek naar innovatieve oplossingen.

178 interne klanten van Attero Facilities hebben deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Integron. Zowel diensten als de medewerkers van Facilities zijn beoordeeld. De tevredenheid maar ook de verwachtingen van de interne klant ten aanzien van Facilities zijn in kaart gebracht. Wat gaat goed, wat kan beter en waar ligt de prioriteit? De dienstverlening van Facilities strekt zich uit van gebouw en terreingerelateerde zaken tot de schoonmaak, catering en het functioneren van de beveiliging, om maar een paar thema’s te noemen.

Eigen medewerkers direct bij het verbetertraject betrokken

Het onderzoek gaf Facilities een goed beeld over waar zij nu staat en wat er kan worden verbeterd in de toekomst. Als kers op de taart heeft Facilities haar eigen medewerkers na afronding van het onderzoek direct bij het verbetertraject betrokken. Een interactieve sessie samen met projectmanagers van Integron zorgde voor een extra verdiepingsslag op de behaalde resultaten en verkregen inzichten. Facilities is nu in staat actief verder te gaan met de actiepunten uit het onderzoek.

Of de verwachtingen door Integron zijn waargemaakt? Volgens André Plattel, manager Facilities wel!

"Wat een gevoel was is nu vast komen te staan, met dit tevredenheidsonderzoek van Facilities kunnen wij met de klant stappen zetten naar een meer klantgerichte en efficiëntere organisatie."

Deel dit artikel!

Vrijblijvend adviesgesprek, een prijsopgave, of meer informatie?

Vraag gratis advies of informatie aan via onderstaand formulier.Privacy en cookie statement

Ik help je graag verder

Contact-Kay

Kay Sijbrandij

Lees ook…

Ga naar de bovenkant