Provincie Groningen heeft beste facilitair bedrijf en wint Facility Beleving Award 2018 van Integron herunterladen.

Integron heeft voor het negende jaar op rij de Facility Beleving Award uitgereikt aan de organisatie die het beste presteert op het gebied van Facility Beleving shadow falls camp hörbuch kostenlos herunterladen. Dit jaar viel de eer te beurt aan het facilitair bedrijf van de Provincie Groningen. Zij werden door hun eindgebruikers uitvoerig geprezen voor onder meer hun klantvriendelijkheid skype auf pc herunterladen. Cees Tetteroo, Facility Manager van de Provincie Groningen, nam de award in ontvangst tijdens het event Dag van de Gastbeleving op dinsdag 20 november problemen met downloaden ios 12.

De overige genomineerden waren ANWB en Gemeente Krimpen aan den IJssel klassische musik kostenlos downloaden. Eerstgenoemde ging vorig jaar met de award naar huis.

Lees ook: Provincie Groningen: “We streven naar een gastvrije organisatie die optimaal ontzorgt”

Over de Facility Beleving Award

De nominaties van de Facility Beleving Award komen voort uit ruim 60 door Integron uitgevoerde facility belevingsonderzoeken in het afgelopen jaar. De drie organisaties met de beste tevredenheidscores over het facilitair bedrijf zijn uiteindelijk genomineerd.