Home » Nieuws » Datum lancering Facility Beleving 2018/2019 bekend. Save the date!

Datum lancering Facility Beleving 2018/2019 bekend. Save the date!

De datum van de lancering van het nieuwe rapport over de beleving van facilitair eindgebruikers binnen organisaties anno 2018/2019 is bekend. De resultaten van het onderzoek worden op 20 november onthuld tijdens de Dag van de Gastbeleving 2018, georganiseerd door Albron en Integron.

Locatie: 

De dag van de Gastbeleving vindt dit jaar plaats in The Green House in Utrecht.
The Green House, een circulair restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Waar je de hele dag geniet van eten en drinken in een gastvrije, comfortabele omgeving. Een green hub waar je elkaar ontmoet en waar je events kunt organiseren. Waar je geïnspireerd raakt door verhalen en ontmoetingen over hoe het anders, duurzamer, kan. Over een circulaire wereld waarin afval niet bestaat.

Voor wie?

Facilitair Managers binnen middelgrote tot grote organisaties.

Datum:

20 november 2018, ontbijtsessie van 8.00 tot 12.00.

Programma:

Het programma omvat naast de presentatie van Facility Beleving in Nederland 2018/2019 inpiratiesessies over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van facility beleving. In aanloop van het evenement houden we je op de hoogte over de definitieve invulling. 

Vraag hier alvast Facility Beleving in Nederland 2018/2019 aan en je ontvangt het rapport op de dag van release. Tevens kan je je hier alvast aanmelden voor de Dag van de Gastbeleving!

Door je gegevens hier achter te laten schrijf je jezelf in voor de facility beleving nieuwsbrief van Integron. Tevens krijg je uiterlijk 16 november 2018 een directe downloadlink naar het nieuwe rapport ‘Facility beleving in Nederland 2018/2019’ en ga je akkoord met onze privacy statement.

Over de Dag van de Gastbeleving

De Dag van de Gastbeleving is een jaarlijks terugkerend event, georganiseerd door Integron en Albron waarbij kennis delen centraal staat binnen het facilitaire vakgebied. Middels inspirerende  sessies en lezingen worden facilitair managers meegenomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tevens wordt de winnaar van de Integron Facility Beleving Award 2018 bekend gemaakt.

Vorig jaar vond de Dag van de Gastbeleving plaats in het ZiN Inpiratielab in Veghel. Bekijk voor een impressie onderstaande video.