ANWB, Gemeente Krimpen aan den IJssel en Provincie Groningen genomineerd voor de Facility Beleving Award 2018

Integron reikt op 20 november in The Green House in Utrecht voor het negende jaar op rij de Facility Beleving Award uit aan de organisatie met de meest tevreden eindgebruikers over het Facilitair Bedrijf.

De nominaties komen voort uit de onderzoeken die Integron uitgevoerd heeft voor ruim 60 organisaties in het afgelopen jaar. De 3 bedrijven met het hoogste tevredenheidscijfer over het Facilitair Bedrijf maken kans op de Award. In 2017 waren de ANWB en Provincie Groningen ook genomineerd. Toen ging de ANWB met de prijs naar huis. Nieuwkomer in de top 3 is Gemeente Krimpen aan den IJssel.

De uitreiking vind plaats in The Green House tijdens de Dag van de Gastbeleving op 20 november, georganiseerd door Albron en Integron.

Dag van de gastbeleving 2018

De Dag van de Gastbeleving staat dit jaar in het teken van circulariteit en wordt door Integron en Albron georganiseerd in The Green House in Utrecht. Vanuit het nieuwe onderzoek ‘Facility Beleving in Nederland 2018/2019’ staan we stil bij hoe eindgebruikers van het Facilitair Bedrijf tegen dit onderwerp aankijken. Tevens krijg wordt er een rondleiding gegeven door The Green House. Ben jij een Facilitair Manager? Dan ben je van harte uitgenodigd! Voor meer informatie, ga naar www.dagvandegastbeleving.nl.

BewarenBewaren